Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Στη συγκεκριμένη σελίδα, υπάρχουν κάποιες ερωτοαπαντήσεις που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον πολίτη στην χρήση της συγκεκριμένης πλατφόρμας ηλεκτρονικών αιτημάτων

Τι είναι το egov Service Center;

Το egov Service Center είναι μια εφαρμογή με την βοήθεια της οποίας οι πολίτες και οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν ψηφιακά το αίτημά τους προς τον Δήμο,  αυτό να καταχωρείται στην πλατφόρμα και ο αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου από διαχειριστικό περιβάλλον να το βλέπει,  να το επεξεργάζεται,  να το διεκπεραιώνει και να το αναρτά στην ψηφιακή θυρίδα του χρήστη,  από όπου ο χρήστης θα μπορεί να το κατεβάζει και να  εξυπηρετείται.

Που περνάω το αίτημά μου;

Μπορείτε να επιλέξετε να πατήσετε πάνω στο κουτί της φωτογραφίας όπου γράφει “Στείλε το αίτημά σου”. Θα ανοίξει μια λίστα με αιτήματα που μπορεί ο Δήμος να διαθέσει ψηφιακά. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε ποιο θέλετε και να συμπληρώσετε και τα υπόλοιπα απαραίτητα στοιχεία και να πατήσετε “Αποστολή”.

Μπορώ να στείλω αρχεία στον Δήμο;

Ναι, μπορείτε να ανεβάσετε (upload) αρχείο. Χρειάζεται όμως να είναι σε μορφή pdf και σε μέγεθος μικρότερο από 2MB

Μπορώ να παρακολουθήσω την πορεία του αιτήματός μου;

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να παρακολουθείτε την πορεία των αιτημάτων που έχετε κάνει προς τον Δήμο πατώντας το κουμπί στην αρχική σελίδα που γράφει “Δες την εξέλιξη online”

Πως θα ξέρω ότι έχει ικανοποιηθεί το αίτημά μου;

Μπορείτε να το δείτε μέσα από το “Δες την εξέλιξη online”. Όταν η κατάσταση αναφέρεται ως ολοκληρωμένη, το αίτημά σας έχει ικανοποιηθεί. Αν ο Δήμος σας έχει στείλει κάποιο έγγραφο μπορείτε να το “κατεβάσετε” από εκεί. Επίσης, κατά την ολοκλήρωση, θα σας σταλεί ενημερωτικό email.